praktisk info pigeBEAT 2020

Komposition- og bandsammenspil

Aarhus, Køge, Odense & Gentofte d. 7. – 9- august 2020

Er du pige mellem 13 til 20 år, tilbydes du tre intensive musikdage i Musikbunkeren i Gentofte, Grobund Bandakademi i Aarhus, Spillestedet i Odense, Fri-stedet i Aalborg eller Tapperiet i Køge.

Ved hver bootcamp er der dygtige kvindelige banddoktorer, som vil vise dig og andre piger hvordan man skriver musik og hurtigt får det til at lyde godt sammen. Du få oplevelsen af at spille i et band og du vil måske også blive bedt om at spille på andre instrumenter såsom trommesæt, elbas, elguitar med mere.

Banddoktorerne skriver deres egen musik, der strækker sig lige fra lækkert popmusik til eksperimenterende improvisationsmusik. pigeBEAT vil sørge for, så vidt det er muligt, at man er på hold med andre i samme alder.

Åben for tilmelding 17. februar 2020

https://place2book.com/da/sw2/sales/96bnp4z3t8

Tilmeldings- og betalingsfrist d. 14. juni 2020

Pris

400 kr for alle tre dage inklusiv aftensmad tirsdag aften og snacks/frugt alle dage.

Du skal selv huske frokostmad og drikkelse. Har du et yndlingsinstrument, så tag det meget gerne med 🙂 Alle musiklokalerne er fuldt udstyret med instrumenter, men det er altid sjovere at spille på ens eget.

Tidsplan over pigeBEAT dagene

Fredag d. 7. august kl 14-20: Bandsammenspil, komposition og hygge.

Lørdag d. 8 august kl 10-21: Bandsammenspil, komposition, koncert med lokal upcoming musiker, fælles aftensmad, musik-jam og hygge.

Søndag d. 9. august kl 10-16: Bandsammenspil, generalprøve, koncert, afrunding og hygge.